Το 6 th Invest GR Forum 2023: Greece, Staying the Course πραγματοποιείται με την υποστήριξη και τις αιγίδες σημαντικών θεσμών

Το 6 th InvestGR Forum 2023: Greece, Staying the Course οργανώνεται, για έκτη συνεχόμενη χρονιά, από την PUBLIC AFFAIRS AND NETWORKS, και θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 3 και 4 Οκτωβρίου 2023 (Ωδείο Αθηνών, Φουαγιέ Τεχνών), με την υποστήριξη και την αιγίδα της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, του Υπουργείου Εξωτερικών και του ΣΕΒ σύνδεσμος επιχειρήσεων βιομηχανιών.

Ο ιδρυτής του InvestGR Forum, κ. Ανδρέας Γιαννόπουλος, σχολίασε: «Δεν συνιστά απλή τυπικότητα η υποστήριξη και η αιγίδα τόσο σημαντικών θεσμών στην πρωτοβουλία που έχουμε αναλάβει εδώ και έξι συναπτά έτη, να προβάλλουμε δηλαδή τον δημόσιο διάλογο πάνω στο κρίσιμο θέμα των ξένων επενδύσεων στη χώρα. Για αυτό και προσλαμβάνουμε το γεγονός αυτό με ιδιαίτερο σεβασμό και την οφειλόμενη αναγνώριση, αφού προσφέρει πρόσθετο κύρος και αξιοπιστία στην πρωτοβουλία μας».

Στρατηγικοί Χορηγοί του 6 th InvestGR Forum 2023 είναι οι EY Ελλάδος και JTI, Χορηγοί οι ΑΔΜΗΕ, ENEL GREEN POWER, ENTERPRISE GREECE, HILL INTERNATIONAL, HPE, ALD
Automotive | LeasePlan, MIRUM HELLAS, PFIZER, PHARMA INNOVATION FORUM (PIF), και Υποστηρικτές οι NN Hellas, SIEMENS HEALTHINEERS, ZOIA.