Σημαντικοί υπουργοί, πανεπιστημιακοί και επικεφαλής μεγάλων εταιρειών στο 6th Invest GR Forum 2023, στις 3 και 4 Οκτωβρίου

Σημαντικοί υπουργοί, στα πλέον κορυφαία χαρτοφυλάκια, όπως και άλλα διακεκριμένα δημόσια πρόσωπα της πολιτικής, της επιστήμης, της επιχειρηματικής κοινότητας και των ΜΜΕ θα συμμετάσχουν στο 6th Invest GR Forum 2023: Greece, Staying the Course, στις 3 και 4 Οκτωβρίου 2023, στο Ωδείο Αθηνών (Φουαγιέ Τεχνών).

Ομοίως, σημαντικοί θεσμοί, όπως η Αντιπροσωπεία της Ε.Ε. στην Ελλάδα, το Υπουργείο Εξωτερικών, το Υπουργείο Ανάπτυξης και ο ΣΕΒ σύνδεσμος επιχειρήσεων και βιομηχανιών προσφέρουν, για μιαν ακόμη χρονιά, την υποστήριξη και την αιγίδα τους στο φόρουμ.

Το InvestGR Forum: Foreign Investments in Greece οργανώνεται από την PUBLIC AFFAIRS AND NETWORKS και συμπληρώνει φέτος έξι χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας στον δημόσιο διάλογο για τις ξένες επενδύσεις στην Ελλάδα, αποτελώντας το μοναδικό φόρουμ στη χώρα, το οποίο πραγματεύεται αποκλειστικά το θέμα των ξένων επενδύσεων.

Το φετινό φόρουμ θα πραγματοποιηθεί σε ένα διήμερο και θα καλύψει θέματα όπως η υγεία, η βιωσιμότητα και η πράσινη μετάβαση, οι ψηφιακές επενδύσεις και η καινοτομία, η δικαιοσύνη, οι εργασιακές σχέσεις, η εικόνα της χώρας κ.ά.

Ο ιδρυτής του InvestGR Forum, κ. Ανδρέας Γιαννόπουλος, σχολίασε: «Η αλήθεια είναι ότι θέσαμε και φέτος τον πήχυ ψηλά. Κοιτάζοντας το πρόγραμμα του διημέρου, αντιλαμβάνεται ευχερώς κανείς την πυκνότητα και πληρότητά του, στοιχεία που υπόσχονται ένα πολύ ενδιαφέρον διήμερο συζητήσεων για τις ξένες επενδύσεις στην Ελλάδα, καθώς και ανταλλαγής απόψεων και δικτύωσης, σε συνδυασμό με αρκετές οργανωτικές καινοτομίες και εκπλήξεις».

Στρατηγικοί Χορηγοί του InvestGR Forum 2023 είναι οι EY Ελλάδος και JTI, Χορηγοί οι: ΑΔΜΗΕ, ENEL GREEN POWER, ENTERPRISE GREECE, HILL INTERNATIONAL, HPE, ALD AUTOMOTIVE|LEASEPLAN, MIRUM HELLAS, PFIZER, PHARMA INNOVATION FORUM (PIF) και  ZOIA, Υποστηρικτές οι: NN HELLAS και SIEMENS HEALTHINEERS, και Χορηγοί σε είδος οι: ΙΚΕΑ και SCENT LINQ.