Στον δρόμο προς το 2nd FORUM 2019 “InvestGR – Foreign Investments in Greece”

 

Πριν από λίγες εβδομάδες (03/07/2018), πραγματοποιήθηκε το 1ο FORUM 2018 «InvestGR – ΞΕΝΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ» (www.investgr.eu).

 

Έξι πάνελ συζητήσεων και τριάντα τρεις διακεκριμένοι ομιλητές (πολιτικοί, επικεφαλής πολυεθνικών εταιρειών, ακαδημαϊκοί και ειδικοί) έθεσαν «τον δάκτυλον επί τον τύπον των ήλων» ως προς τις βασικές παραμέτρους που μπορεί να επηρεάσουν τη λήψη μιας επενδυτικής απόφασης, τροφοδοτώντας τον δημόσιο διάλογο και το ζωηρό ενδιαφέρον των ΜΜΕ.

 

Επιπροσθέτως, την ίδια ημέρα, παρουσιάστηκαν δύο εμβληματικά πονήματα: Η Έρευνα της METRON ANALYSIS ως προς την ελκυστικότητα της Ελλάδας ως επενδυτικού προορισμού και το κείμενο – «μανιφέστο» ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, με την επιστημονική ευθύνη σύνταξης του κειμένου του Καθηγητή του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, κ. Γιώργου Παγουλάτου, και βασισμένο στις θέσεις και προτάσεις επικεφαλής πολυεθνικών εταιρειών ως προς το δέον γενέσθαι για τη βελτίωση του επενδυτικού πλαισίου της χώρας.

 

To 2nd FORUM 2019 “InvestGR – Foreign Investments in Greece” θα πραγματοποιηθεί στις 11 Ιουνίου 2019, στο ξενοδοχείο HILTON, με την ίδια πάντοτε θεματική: Η ελκυστικότητα της Ελλάδας ως επενδυτικού προορισμού.

 

Στον παρακάτω σύνδεσμο, μπορείτε να βρείτε τις διάφορες εκδοχές της ΧΟΡΗΓΙΚΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ για το 2nd FORUM 2019.