Σημαντικοί ομιλητές στο Β’ Μέρος του 3rd InvestGR Forum 2020, στις 8 και 9 Οκτωβρίου

Μετά το επιτυχές Α’ Μέρος του online 3rd InvestGR Forum 2020: Greece in the Pole Position, τον περασμένο Ιούλιο, το 3rd InvestGR Forum 2020 ολοκληρώνεται με ένα διήμερο με πολύ ενδιαφέροντα πάνελ και διακεκριμένους ομιλητές, στις 8 και 9 Οκτωβρίου.

Στα τέσσερα πάνελ συζήτησης του Οκτωβρίου, θα συμμετάσχουν πολιτικοί, CEOs εταιρειών, πανεπιστημιακοί και ειδικοί, οι οποίοι θα συζητήσουν θέματα, όπως η υλοποίηση εμβληματικών επενδύσεων, η μετατροπή της κρίσης σε ευκαιρία, η εθνική αφήγηση της χώρας και η επανοικοδόμηση της νέας Οικονομίας.

Το 3rd InvestGR Forum 2020: Greece in the Pole Position οργανώνεται από την Public Affairs and Networks και πραγματοποιείται με την υποστήριξη και την αιγίδα της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, του Υπουργείου Εξωτερικών και του ΣΕΒ σύνδεσμος επιχειρήσεων βιομηχανιών, ενώ σημαντικά ΜΜΕ είναι Χορηγοί Επικοινωνίας.

Στρατηγικοί Εταίροι του InvestGR Forum 2020 είναι οι EY Greece και JTI, ενώ Χορηγοί και Υποστηρικτές είναι οι ABBVIE, BAYER, COCA – COLA, ΕΚΟΜΕ, ENEL GREEN POWER, HELLAS GOLD, HPE, IBI GROUP, INTERAMERICAN, ΑΔΜΗΕ, MIRUM, MSD, OTIS, PFIZER, ACCENSUS, EUROBANK, LIDL, NN.

Για την παρακολούθηση του 3rd InvestGR Forum 2020, μπορείτε να εγγραφείτε εδώ: http://investgr.eu/en/home-conference-en/


Πληροφορίες: Έλλη Δούκα, ellie.douka@paandn.gr, 210 6253763