Ανδριάνα Θεοδωρακοπούλου

Ανδριάνα Θεοδωρακοπούλου

Ανδριάνα Θεοδωρακοπούλου

Η Ανδριάνα Θεοδωρακοπούλου έχει 12ετή εμπειρία στον ευρύτερο τομέα της συμβουλευτικής και των ανθρωπίνων πόρων, με εξειδίκευση στο χώρο της αξιολόγησης και στελέχωσης ανώτερου και ανώτατου διοικητικού επιπέδου.

Η Ανδριάνα κατέχει τη θέση του Partner στη διεθνή εταιρία συμ-βούλων Stanton Chase ως επικεφαλής του κλάδου καταναλωτικών προϊόντων και υπηρεσιών, λαμβάνοντας σημαντικές διακρίσεις σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. H συμβουλευτική της εμπειρία προέρχεται από διάφορους κλάδους της οικονομίας όπως: Tουρισμός, καταναλωτικά προϊόντα, φυσικό και ηλεκτρονικό λιανικό εμπόριο, επαγγελματικές υπηρεσίες καθώς επίσης της επικοινωνίας και ψυχαγωγίας.

Έχει διαχειριστεί πληθώρα σημαντικών έργων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό με έμφαση στην αναζήτηση και επιλογή στελεχών σε ρόλους Γενικής και Εμπορικής διεύθυνσης και σε άλλους τομείς όπως Διεύθυνση Aνθρωπινού Δυναμικού και Ψηφιακού μετασχηματισμού (Digital Transformation). Είναι απόφοιτος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, του τμήματος Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ και κάτοχος μεταπτυχιακών σπουδών Human Resources & Knowledge Management από το πανεπιστήμιο του Lancaster της Μεγάλης Βρετανίας.